Massage

Vilken typ av massage hittar du på backbone?

På klinik, företag, event. För att koppla av, mjuka upp hårda muskler eller ömmande kontorsaxlar. Bara massage för att det är så himla skönt eller behandlande med stenhård pressur, töj och uppmuntrande töjövningar. Hos oss ska du kunna välja. Alltid. Där och då på bänken.

SVENSK KLASSISK MASSAGE (30, 60 min)

Världens mest använda massage! Djupgående grepp som fungerar perfekt för att minska muskelspänningar, öka blodcirkulationen och för ökat välbefinnande!

IDROTTSSMASSAGE (30, 60 min)

När musklerna behöver skakas loss ordentligt och kanske stretchas ut till balans. En riktig genomkörare!

AVSLAPPNINGSMASSAGE (30, 60 min)

Inga hårda nyp eller tryck djupt ned i musklerna. Här är det bara att ligga ned och njuta av ren och skär avslappning. Soft!

BEHANDLANDE MASSAGE (30 MIN)

Nästan som en naprapatbehandling men anpassad så du kan betala den via friskvårdsbidraget. Den här beställer du alltså när du ex har värk och behöver led- och mjukdelsomhändertagande. Vi masserar, töjer, mobiliserar igång rörlighet, trycker triggerpunkter eller vad som nu är fiffigast  för att så snabbt och klokt som möjligt hjälpa dig lösa dina besvär. 

Avstressande behandling (45 min)

Ibland gör det ont när hjulen spinner fortare än man hinner med och ibland sätter sig en trasig själ sig på och tär på den fysiska kroppen. Den som stressar negativt vet vi kan få ont i huvudet, nacken, käkarna, axlarna, bröstryggen, ländryggen, magen osv. Är det illa slutar magen och tarmarna fungera, immunförsvaret går ned, man blir deprimerad, man tänker bara praktiskt och söker lösa logistik och vardag men glömmer och tar sig inte tid till det sinnliga, det vackra. Man kanske fungerar på ytan men det som är viktigt i längden hamnar i skymundan och successivt går man sönder. Då - eller ännu hellre innan det börjar göra ont - bokar man in sig för Avstressande behandling. Utförd av välutbildade naprapater. Går att köpa via friskvårdsbidrag!

PRISER

Massage 30 min

445 kr

Massage 60 min

795 kr

Avstressande behandling 45 min

980 kr

Nyhet!
Behandlande Massage. Så nära man kan komma en naprapatbehandling och ändå kunna betala den med friskvårdsbidraget

888 kr